Alligators-Logo

Påmelding:
Påmelding åpner 1. april på Deltager.no
Pass på at du melder deg på riktig uke!

Aldersgruppe for 2019:
Oslo Baseball Sommercamp er for barn født mellom 2010 og 2005 (året de fyller 9 til og med året de fyller 15 år).

Når: Oslo Baseball Sommercamp foregår i uke 26 og 33.

Pris:
Vi ønsker ikke at økonomi skal være en barriere for å kunne delta på aktiviteter. Derfor samarbeider vi med Gjensidigestiftelsen og Norges Softball- og Baseballforbund for å holde påmeldingsavgitften så lav som mulig.
Campen koster kr 300,- for mandag - onsdag uke 26, og kr 300,- for mandag til onsdag uke 33.

Hvor holder campen til?
Oslo Baseball Sommercamp holder til på Rommensletta, i Haavard Martinsens vei 15. Vi har enkle fasiliteter på banen og samarbeider med Rommen Sportsklubb om garderober.

Hvordan kommer vi dit?
Med bil: Kjør til Haavard Martinsens vei 19
Med T-bane: Gå av på Rommen (linje 5 mot Vestli)
Parkering: Det er parkeringsplasser for å slippe av i Haavard Martinsens vei 19, eller man kan parkere ved Rommen Sportsklubb

Når skal vi hente og levere?
Barna kan leveres fleksibelt mellom 08.00 - 08.30 hver dag. På ettermiddagen kan foreldre komme i tidsrommet fra kl. 15.15 - 16.00 for å hente. Denne siste timen er det frilek for barna, slik at de ikke går glipp av noe ved å bli hentet kl.15.15, men kjeder seg heller ikke om de blir hentet kl.16.

Vi har venner som skal delta, kommer de sammen?
I spørreskjemaet har dere mulighet til å skrive inn 2 barn som dere ønsker skal komme på samme gruppe som ditt barn. Merk at gruppene blir satt opp etter alder, så hvis det er over 2 års forskjell, kan det hende de ikke kommer sammen. Er det spesielle behov, eller ønske om at søsken kommer på samme gruppe samme dag – skriv det inn i eventueltfeltet til slutt i skjemaet.

Hva gjør vi med utstyr?
Vi har alt av nødvendig utstyr for å utøve idretten, men barna må være kledd for å være aktive. God sko som kan brukes på gress, er nødvendig. Ellers må barna må ha med seg klær tilpasset været aktuell dag

Hvilke krav stiller Oslo Baseball Sommercamp til barnets ferdigheter?
Barnet behøver ikke kunne baseball fra før. Men det kan være en fordel å ha spilt litt slåball eller dødball. Nødvendig instruksjon vil bli gitt og barna vil bli delt inn etter alder og ferdigheter oppgitt under påmelding.

Får barnet mat?
Oslo Baseball Sommercamp står for enkel fruktlunsj og smoothie til barna hver dag, men det anbefales at  har med matpakke. Barna må ha spist frokost før de kommer på campen. Vi prøver å tilpasse etter allergier så godt det lar seg gjøre i dialog med foreldrene, og håper at evt. barna kan ha med noe erstattende selv hvis ikke vi har.

Spørsmål?
Ta kontakt med oss